مخزن آب

مخزن آب تک لایه و سه لایه پلی اتیلن چه تفاوتی دارند؟ آیا مخزن آب تک لایه بهتر است یا سه لایه؟
برای اطلاع از پاسخ پرسش هایی از این دست پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 مخزن آب پلی اتیلن سه لایه یا تک لایه؟ کدام یک انتخاب بهتری است؟

مخازن پلی اتیلن در ابتدا به صورت بی رنگ و تک لایه تولید می شدند. اما چون مخازن بی رنگ یا تک لایه نیمه شفاف بودند. نور از دیواره مخزن عبور می کرد و امکان رشد جلبک در لایه داخلی یا داخل مخزن یا منبع آب را فراهم می ساخت. این جلبک ها غذای باکتری های بی هوازی را فراهم می کردند که از بدن آنها تغذیه می کردند. این فعالیت بیولوژیک موجب می گردید. آب در مخزن پلی اتیلن بی رنگ یا تاک لایه در حضور نور آفتاب دچار تغییر در بو و طعم گردد. این جلبک های مرده حین تجزیه به وسیله باکتری ها، بوی بدی را در آب متصاعد می ساختند. و بو و طعمی نا مطبوع به آب می داد. برای حل این مشکل مخازن ابتدا به صورت دو لایه ( مخازنی که بیشتر به رنگ آبی تولید می شدند.) و سپس به صورت سه لایه ( مخازن سفید رنگ ) تولید شدند.

در این مخازن لایه میانی مشکی رنگ مانع از عبور نور خورشید به داخل مخزن می شود. به این ترتیب جلبکها بدون حضور نور خورشید شانسی برای رشد و تکثیر پیدا نمی کنند. با همین روش شرکت پلاستونیک حسب نیاز مشتریان گرامی اقدام به تولید مخازن دو لایه رنگی. سه لایه سفید و رنگی ، چهار لایه ، فوم دار ، پنج لایه و … می نماید.

مخازن پلی اتیلن سه لایه

   مخازن پلی اتیلن سه لایه کاملا ضد جلبک هستند و برای تمام شایط آب و هوایی طراحی و تولید می شوند. در مناطق بسیار گرمسیر و سردسیر به جای عایق پیچ ساختن مخزن می توانید از مخازن فوم دار استفاده کنید. به همین دلیل بهترین انتخاب برای ذخیره آب شرب، مخزن آب سه لایه است.

مشخصات لایه های مخازن پلی اتیلن سه لایه:

لایه اول ( لایه خارجی ):
مقاوم در برابر تمام عوامل جوی، مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش و به رنگ سفید که باعث کاهش تولید حرارت از نور جذب شده از خورشید و حفظ دمای آب برای مدت طولانی می گردد.
(رنگ و ضخامت این لایه با توجه به نیاز و سلیقه مشتری قابل تغییر است )

لایه دوم ( لایه میانی ):
این لایه مانع عبور نور به داخل مخزن شده و نقش فیلتر نوری را ایفا نموده و همچنین باعث استحکام ساختاری مخزن می گردد. وظیفه اصلی این لایه جلوگیری کامل از نفوذ نور خورشید به داخل مخزن است.

لایه سوم ( لایه داخلی ):
این لایه در ارتباط مستقیم با آب و یا مواد دیگر داخل مخزن است. این لایه هیچگونه تاثیری بر روی کیفیت مواد و یا آب شرب درون مخزن نمی گذارد.
لازم به ذکر است که بدانید تمامی لایه ها، ماده اولیه و محصول تولید شده مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند. همچنین کلیه محصولات ما نشان سیب سلامت و علامت استاندارد را نیز دارا می باشند.

مخازن چهارلایه و پنج لایه

مخازن چهار لایه که تولید می شوند. در داخلی ترین لایه آن از یک لایه آنتی باکتریال به رنگ آبی استفاده شده است. این لایه باعث می شود خاصیت آنتی باکتریالی تماسی این مخازن بهبود پیدا کند. ولی به دلیل اینکه بعد از مدت کوتاهی لایه ای بسیار نازک از رسوبات به سطح داخلی مخازن 4 لایه آنتی باکتریال میچسبد. این خاصیت آنتی باکتریال تماسی از بین میرود.

در واقع پس از مدت کوتاهی هیچ تفاوتی از نظر عملکرد بین مخازن 4 لایه و سه لایه برای ذخیره آب شرب ایجاد نمی شود. و به همین دلیل مخازن سه لایه برای ذخیره آب شرب کفایت می کنند و نیازی به استفاده از مخازن 4 لایه نمی باشد.  مخزن آب 5 لایه نیز در بازار است و دارای 2 لایه مشکی رنگ می باشد. و این مخازن نیز مانند مخازن چهار لایه هیچ تفاوتی با مخازن سه لایه ندارند.

برای آشنایی بیشتر با مخازن پلی اتیلن میتوانید به بخش وبلاگ ما سر بزنید و برای خرید محصول میتوانید به وب سایت کاسپین پلاس مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه